Latijns-Amerika magazine.
 
ComidaFestivalmúsica

Antilliaanse Feesten 2018

  • data:10/08 - 11/08
  • locatie:Blauwbossen, Hoogstraten

Antilliaanse Feesten is het grootste Caribbean festival ter wereld. In een fabelachtig festivaldecor word je op elke hoek verrast door prachtige klanken en kleuren. Tot in de vroege uurtjes wordt er gedanst in verschillende grote tenten en op een gigantische openluchtdansvloer.

Op vrijdag 10 en zaterdag 11 augustus zakken de grootste salsa, merengue, bachata, soca en latin sterren af naar het festivalterrein in de Blauwbossen (Hoogstraten). 

Eén grote muzikale ontdekkingstocht brengt je via de compas van de Haïtiaanse band Kaï, naar de small island soca van Original Burning Flames en van de populaire kizomba van Nelson Freitas naar de dancehall princes Ce’CileDaddy Yankee, Grupo Niche, Broederliefde, Tabou Combo en Descemer Bueno zorgen voor de zwoelste ritmes!

Ook is er culinaire verwennerij, met de lekkerste cocktails en een uitgebreid aanbod aan exotische snacks. 

Traditioneel opent de festivalcamping reeds op donderdag (9/8), met live-muziek in de sfeervolle campingtent. Je komt ogen tekort om de grote verbroederende gemeenschap te zien genieten van de geweldige Antilliaanse sfeer. Geen festival verwarmt je hart meer dan de Antilliaanse Feesten!

Meer info via antilliaansefeesten.be.