Latijns-Amerika magazine.
 
Festival

Café Cultura en Vivo

  • data:27/10 - 28/10
  • tijd:hele dag
  • locatie:cruiseschip MS Alegría
  • adres:Rotterdam

Deze herfst komt het virtuele blog van Cafe Cultura weer tot leven tijdens een nieuwe editie van Café Cultura en Vivo. Op zaterdag 27 en zondag 28 oktober 2012 kun je je middels workshops, live-optredens en presentaties geheel onderdompelen in de Spaanse en Latijns-Amerikaanse cultuur.  Café Cultura biedt je ook (voor weinig geld) de mogelijkheid om mee te doen aan deze geweldige beurs.

De afgelopen editie (maart 2012) heeft honderden bezoekers getrokken en was – zeker voor een eerste editie –  een groot succes. Café Cultura en Vivo vindt plaats op het luxe cruiseschip MS Alegría. Deze wordt omgetoverd tot de bruisendste locatie van Rotterdam, waar je ook nog eens kunt genieten van authentieke Spaanse gastronomie, tropische cocktails en een leuke markt vol importproducten en artesanía latina.

Wil je meer informatie over het afnemen van een stand of zou je als vrijwilliger willen meedenken of helpen met het organiseren van dit Spaanstalige evenement? Kijk dan op cafecultura voor meer informatie.