Latijns-Amerika magazine.
 

Chileense Feesten in Nederland

  • datum:15/09
  • tijd:14:00
  • locatie:Lexion Venue
  • adres:Kleine Steng, Westzaan
  • kosten:€ 5

De viering in Nederland

Elk jaar rond de 18de september wordt de onafhankelijkheid van Chili bijna overal ter wereld, dus ook in Nederland gevierd. Vele Chilenen en vrienden van Chili komen gezamenlijk bijeen om te genieten van typisch Chileense hapjes, drankjes en muziek. Tegen de avond wordt er veel gedanst tot in de late uurtjes. Indien u graag de Chileense sfeer, hapjes en drank wilt proeven, dan bent u van harte welkom op deze jaarlijkse bijeenkomst voor de viering van de onafhankelijkheid van Chili.

Viering 2012

In 2012 wordt dit evenement in Lexion Venue te Westzaan gevierd. Dit zal plaatsvinden op zaterdag 15 september 2012. U bent vanaf 14:00 uur van harte welkom. Het feest zal tot na middennacht duren. Het laatste gedeelte van dit evenement (vanaf 22:00 uur) zal voornamelijk bestaan uit een dansfeest met DJ en live muziek van een tropisch feestband. Overdag kunt u genieten van diverse hapjes en drank uit de Chileense keuken. Dit zijn onder andere, Empanadas, Choripan (broodje braadworst en pittige saus) Completos ( Chileense hotdogs met onder andere, avocado). Daarnaast zijn er ook zoete etenswaren als Chileense koekjes en cakes verkrijgbaar. Dit is alleen een kleine greep uit de vele etenswaren tijdens dit evenement.

De toegangsprijs is 5 Euro in de voorverkoop. Aan de kassa is de prijs 7,50 Euro. Kaarten zijn nu online verkrijgbaar. Dit kunt u heel makkelijk via iDEAL betalen met uw eigen bank. Daarnaast zijn er ook verkooppunten die gepubliceerd zijn op deze website.

Dit jaar vragen wij, net als in 2011, een entreeprijs aan onze bezoekers. Dit is alleen bedoeld om de kosten van de zaalhuur te dekken en deze dag tot een succesvolle dag van te maken. De Comisie 18 September (de organisatoren) werkt zonder enig winstoogmerk en bestaat alleen uit enthousiaste vrijwilligers.

Wij zien u graag op 15 september 2012. Voor vragen kunt u ons altijd emailen of bellen (06 371 92 576).

 Wilt u zich voorbereiden op bepaalde woorden en gezegden die alleen Chilenen begrijpen? klik dan hier.