Latijns-Amerika magazine.
 
música

Daddy Yankee

  • datum:07/06
  • tijd:22:00
  • locatie:The Sand
  • adres:Mekongweg 5, Amsterdam
  • kosten:€45 / €75

Voor wie er vorig jaar in de Sand bij is geweest hoeven we het niet meer uit te leggen. Voor degene die het gemist hebben is hier wederom je kans… de ‘baas’ himself…….Mister Daddy Yankee! De man die met de hit ‘Gasolina’ de Urban Latin sound wereldwijd op de kaart heeft gezet blijft maar doorgaan met het scoren van hits en uitverkochte shows over de hele wereld. Wie die hem al live gezien heeft weet dat El Jefe niet alleen een top zanger is maar een echte performer.

Om het feest muzikaal nog is helemaal af te maken werd niemand minder dan Luis Vargas en rising ster J Balvin gestrikt als ‘support act’.

Luis Vargas tikt al jaren aan de weg en staat bekend als 1 van de grote bachata pioniers. Zijn doorbraak kwam met het album La Maravilla en succes steeg door met zijn nummer Loco de Amor dat veel Latijnse artiesten inspireerde om naar Colombia te kijken voor nieuw materiaal. Als geen ander weet Luis Vargas het ijs te breken en de stemming er goed in te brengen.

Rising star J Balvin hoeft tevens al bijna geen introductie meer. Met zijn nummer ‘Tranquila’ veroverde hij afgelopen zomer alle hitparades en toerde de hele wereld. Voor 2014 lijkt het allemaal alleen maar groter te worden en mede na zoveel aanvragen van ons publiek konden we niet langer wachten.

Kijk hier voor meer info en tickets