Latijns-Amerika magazine.
 
Mercado ComidaFestival

Latino Markt

  • datum:09/11
  • tijd:11:00 - 18:00
  • locatie:De Uitwijk
  • adres:Generaal Pattonlaan 124, Eindhoven

Dit najaar verkeert Eindhoven in een Latino sfeer met de kleur en smaak van Latijns-Amerika. Want op zondag 9 november 2014 wordt de LATINO MARKT georganiseerd door de stichting Latijnsamerikaans Centrum voor Oriëntatie (C.L.O.).

Op deze Latijns-Amerikaanse markt kunnen mensen snuffelen tussen handwerk producten, kunst, sieraden, verzorgingsproducten, kleren, artikelen geïmporteerd (o.a. uit Peru, Mexico & Colombia, Ecuador), heerlijke eten & muziek.

CADEAU’S
Indien de bezoeker voor de feestmaand op zoek is naar een cadeau waarvan er geen twee dezelfde te vinden zijn, is dit de plek om een lappenpop, een portemonnee met Inca’s motief, een armband of een echte Ecuadoriaanse hoed te kopen.
De Latino Markt biedt de mogelijkheid aan o.a. kunstenaars en kleine ondernemers uit Nederland (die lid zijn van het C.L.O.), zodat zij hun business kunnen promoten.

ETEN
De keuken van Latijns-Amerika is ook aanwezig op de Latino Markt. Alle landen in die regio worden beïnvloed en geïnspireerd in verschillende maten door de smaken en kenmerken van de inheemse bewoners, maar ook door recepten uit landen in Afrika, Azië en Europa. Die mix van smaken, tradities en gewoonten kunnen worden geproefd a.s. 9 november. Dit is uw kans om heerlijke gerechten en zoete specialiteiten te proeven en ook eventueel mee naar huis te nemen.

MUZIEK
Trouwens, het feest kan niet compleet zijn zonder muziek en dans. Daarom is er een Open podium, waarbij artiesten en amateurs vrijblijvend kunnen optreden.

Het C.L.O is een stichting die sinds april 2000 activiteiten onderneemt in het kader van hulp bij de integratie van de Latijns-Amerikaanse inwoners van Eindhoven en wijde omgeving.
Mis de Latino Markt dus niet!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Mevrouw Milagros Maldonado (voorzitter C.L.O.) Tel: 040-2426186E-mail: info@cloeindhoven.nl
www.cloeindhoven.nl

Het Centro Latinoamericano de Orientación (Latijns-Amerikaans Centrum voor
Oriëntatie) is een stichting die sinds april 2000 activiteiten onderneemt in het kader van hulp bij de integratie van de Latijns-Amerikaanse inwoners van Eindhoven en wijde omgeving.