Latijns-Amerika magazine.
 
Comida

Tarde Peruana @ Café Cultura

  • datum:10/05
  • tijd:13:00-20:00
  • locatie:Café Cultura
  • adres:Hoogstraat 28A, Rotterdam
Tarde Peruana Café Cultura Peruaans eten

Vier de start van de lente tijdens deze Peruaanse middag in samenwerking met Rincon Del Sabor Peru! Een middag met de lekkerste en meest authentieke Peruaanse gerechten en de beste muziek!

De Peruaanse keuken is hot! En dat is ook niet zo vreemd; dankzij een mix van verschillende culturele achtergronden(o.a. inheems, Spaans en Japan) is een fusion ontstaan die uniek is in de wereld. Verse vis, kip, maïs, chili pepers en (zoete) aardappels vormen de basis van deze zeer smaakvolle keuken.

Nu strijkt de Peruaanse keuken weer neer in Rotterdam! In samenwerking met de chefs Alberto Rodriguez-Zapata & Genaro Alcas van Rincon del Sabor Perú organiseren we deze middag die in het teken staat van de lente.

Geniet van traditionele gerechten als Ceviche, Causa, Tamales, Cabrito, Pollo a la Brasa en meer! Deze gerechten worden gemaakt naar familierecept van deze twee zeer ervaren Peruaanse chefs!

Uiteraard zijn er ook typisch Peruaanse dranken te bestellen zoals: Inca Cola, Pisco Sour en Cerveza Cusqueña.

Kom en droom weg naar Peru in de unieke sfeer van Café Cultura! Je kunt reserveren voor een tafel om 13:30, 15:30 en 17:30. Maak je reservering via info@cafecultura.nl of middels deze link.

En bekijk hier het menu