Latijns-Amerika magazine.
 

Mon Laferte in Melkweg Amsterdam – WIN WIN WIN

21-05-2019 1 reactie

Naar het optreden van Mon Laferte in Melkweg Amsterdam met conSentido!

De in Chili geboren en in Mexico woonachtige Mon Laferte is één van de meest dynamische artiesten van Latijns-Amerika met haar vloeiende en moderne mix van bolero’s, rock, soul en latin pop.

Voor het concert op 12 juli in Melkweg Amsterdam mag conSentido 2 x twee vrijkaarten weggeven! Wil je kans maken op twee kaarten, stuur dan uiterlijk 9 juli een mail naar info[at]consentido.nl en vertel ons waarom jij hierbij wil zijn!  

De in Chili geboren en in Mexico woonachtige Mon Laferte is één van de meest dynamische artiesten van Latijns-Amerika met haar vloeiende en moderne mix van bolero’s, rock, soul en latin pop. Ze won een Latin Grammy voor ‘Best Alternative Song’ met haar single ’Amárrame’ en bracht vorig jaar het album ‘Norma’ uit, geproduceerd door Omar Rodriguez Lopez (The Mars Volta) en in één sessie opgenomen in de legendarische studio van Capital Record in Los Angeles.

Mon Laferte Website

Mon Laferte Facebook

reacties (1)

  1. 23-05-2019, 14:33

    Belinda

    In Peru geboren maar in België opgegroeid ben ik samen met een Colombiaanse vriendin die ook naar België verhuisd is grote fan van Mon Laferte. Ik zou haar dus heel graag verassen met een uitstapje naar mijn geliefd Amsterdam om samen haar concert bij te wonen!

reageren

meer Concursos

meer Chile

meer México