Latijns-Amerika magazine.
 

Omara Portuondo in OLT Rivierenhof – WIN WIN WIN

15-07-2019 1 reactie

Naar het optreden van Omara Portuondo in OLT Rivierenhof met conSentido?

Omara Portuondo is dé vrouwelijke ster van de Buena Vista Social Club. Ze werd geboren in Havana en bouwde een internationale carrière uit, maar werd wereldberoemd dankzij haar bijdrage aan het album Buena Vista Social Club en de gelijknamige film van Wim Wenders. Het album en de film zorgde overal voor een herwaardering van de traditionele Cubaanse muziek.

Voor het concert op 8 augustus in het Openluchttheater in het Rivierenhof mag conSentido 3 x twee vrijkaarten weggeven!

Wil je kans maken op twee kaarten, stuur dan uiterlijk 4 augustus een mail naar info[at]consentido.nl en vertel ons waarom jij hierbij wil zijn!  

 

Nu keert de grote Cubaanse diva een allerlaatste keer terug met The Last Kiss om haar geliefde Cubaanse klassiekers te zingen, van Besame Mucho tot Veinte años. Deze fantastische zangeres straalt nog steeds en ze bezingt haar verloren en tragische liefde met passie en een gepaste snik in haar fragiele en unieke stem. Ze wordt ondersteund door het trio rond Roberto Fonseca, de voormalige Buena-Vista pianist.

Omara Portuondo website
Omara Portuondo Facebook

reacties (1)

  1. 05-08-2019, 14:44

    Hoffmann

    Waarom? Ik ben helemaal gecharmeerd van Omara en de buenavista club . Wij hebben 4jaar geleden een fantastische rondreis op Cuba gemaakt en dat was gewoon zaaaalig.Wij hebben 3jr.een Cubaanse schoonzoon gehad en ook hij maakte fantastische muziek.Hopelijk heb ik jullie kunnen overtuigen.grts Hildegard

reageren