Latijns-Amerika magazine.
 

Win kaarten voor Chico Trujillo in de Melkweg!

04-08-2014

Op 13 augustus komen de Chilenen van Chicho Trujillo naar Amsterdam om de Melkweg op zijn kop te zetten met hun swingende mix van cumbia, ska, reggae en andere Latijns-Amerikaanse muziekstijlen.

Van de Melkweg mogen wij 2 x 2 kaarten weggeven voor dit concert! Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is ons een antwoord te sturen op de volgende vraag:

–hoe heet het laatste album van Chico Trujillo?–

Mail je antwoord naar info@consentido.nl en wie weet sta jij 13 augustus in de Melkweg!

Chico Trujillo pepert de Colombiaanse cumbia met hun Chileense cultuur en hun grote liefde voor de ska-muziek en vult stadions in hun thuisland. De band ontstond in 1999 in Chili, in de buurt van Valparaiso, na terugkeer van een Europese tournee van bandleider Aldo “Macha” Asenjo met zijn mythische punkgroep LaFloripondio. Aanvankelijk stond de gitaar centraal, maar dat veranderde na de komst van andere muzikanten in de band, waaronder een blazerssectie. Vanaf dat moment ontstaat er een geluid van traditionele Colombiaanse cumbia, gemengd met de Bolero en Ska-muziek, gebracht met de vurige energie van een stel “kleine gangsters”. Na een al spoedig verworven unanieme erkenning in hun land van herkomst, Chili, gaven ze een flinke reeks concerten door heel Europa. Nu is Chico Trujillo terug voor een nieuwe Europese tour!

 

reageren