Latijns-Amerika magazine.
 

Win kaarten!

11-04-2014

conSentido is jarig en dat vieren we! De hele maand april zijn er winacties te vinden op de site en facebook. Te beginnen met deze: je kunt kaarten winnen voor twee hele toffe muzikale evenementen. Allereerst het optreden van de beroemdste zoukformatie ter wereld: Kassav, op 18 april in de Melkweg in Amsterdam. Voor dit concert is er één iemand heel gelukkig te maken met twee kaartjes. Het enige wat je hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag:

Kassav wordt gezien als de band die de zouk heeft grootgebracht. Maar komt de naam Zouk eigenlijk vandaan?

Dan, een paar weken later kun je in Heerlen helemaal los gaan op Tango Brutal, een spetterend tangofestival dat van 16 t/m 24 mei heel Heerlen in Argentijnse sferen steekt. We mogen maar liefst 2 x 2 kaarten weggeven aan de liefhebber die ons antwoord kan geven op deze vraag:

Wisten jullie dat de tango een uiterst hybride muziekvorm is, ontstaan vanuit arme immigranten en lokale inheemse- en afro-bevolking van Argentinië? Zo kwamen de meest diverse muziekstijlen samen. Welke muziek ligt zoal aan de basis van de sensuele tango?

Mail je antwoord(en) naar info@consentido, en vermeld daarin je naam en telefoonnummer. Wie weet sta jij binnenkort in Amstedam of Heerlen te swingen!

reageren